Rohožka z kokosového vlákna PT LIVING Happy Home – praktický kousek pro každou domácnost měřící 26 x 75 cm!

Pořiďte si do svého domova nejen praktickou, ale i okouzlující rohožku. Přeci jen je to první věc, kterou při příchodu uvidíte. A tato rohožka rozhodně nezklame. Vyrobena je z kombinace 100 % kokosového vlákna a gumového základu, jenž se postará o dokonalou přilnavost k podlaze.

Jak kokosové vlákno rohožce dodává pevnost

Kokosové vlákno má vlastnosti, které se dobře hodí pro výrobu rohožek a podobných materiálů. Je pevné, odolné a zároveň měkké. Při procházení přes něj si můžete být jisti, že vám bude poskytovat dostatečnou oporu a zároveň bude příjemné na dotek.

Rohožka z kokosového vlákna je také odolná proti vlhkosti, takže se nemusíte bát, že by vám v mokru shnila nebo se rychle opotřebovala. Kokosové vlákno je totiž přirozeně odolné proti plísním a dalším mikroorganismům.

Jaká je velikost rohožky

Rohožka z kokosového vlákna PT LIVING Happy Home má velikost 26 x 75 cm, což je ideální rozměr pro většinu vchodů, chodeb, ale i koupelen a kuchyní. Pokud hledáte kvalitní a praktickou rohožku, která bude dokonale zapadat do vašeho interiéru, rozhodně neváhejte a zvolte tuto rohožku.

Na našich stránkách Crosta.cz si můžete tuto rohožku objednat a přidat tak do svého domova kousek z přírody a rustikální atmosféru.

Rohožka z kokosového vlákna PT LIVING Happy Home

Těšíme se na vaši objednávku a doufáme, že si užijete pocit domova s naší rohožkou z kokosového vlákna.

Bílý věšák na oděvy Enzo – dokonalý doplněk do vaší moderní TZB

Jste fanouškem moderního designu a hledáte dokonalého pomocníka pro váš interiér? Pak je bílý věšák na oděvy Enzo právě pro vás. Své vlastnosti však neskrývá jen v estetice, ale také v praktičnosti. Jen se podívejte na jeho vlastnosti:

Lehký a stabilní věšák

Věšák na oděvy Enzo je vyroben z práškové oceli, což z něho dělá lehký, ale zároveň stabilní doplněk do vašeho interiéru. Nemusíte se tak obávat škodlivých vlivů na stěny či podlahu.

Šest ergonomických ramen a místo pro deštníky

Věšák nabízí prostor pro celkem šest ergonomicky navržených ramen, které poskytnou maximální prostor na zavěšení oblečení. Krom toho však nabízí také praktický držák pro deštníky, pomocí kterého nebudete muset řešit, kam s nimi při příchodu domů.

Moderní vzhled, který zapadne do vašeho interiéru

Bílý věšák na oděvy Enzo nejde jen po praktické, ale i estetické stránce. Jeho moderní vzhled se snadno sladí s vaším interiérem a přináší do něj svěží vzhled. Určitě vynikne v interiéru, který dominuje modernímu designu.

Chcete se přesvědčit sami? Pak jednoduše klikněte na odkaz a podívejte se na bližší informace.

Nohy mají gumové podložky, nehrozí poničení podlahy

Je vám také nepříjemné omylem poškrábat podlahu či zanechat nějakou šmouhu z neopatrného zavěšení oděvů? S věšákem na oděvy Enzo se o to nemusíte bát. Jeho nohy mají gumové podložky, které nepoškodí podlahu a zajišťují jeho stabilní polohu.

Aby bylo jeho používání co nejkomfortnější, můžeme uvést rozměry: Výška: 170 cm, Průměr obruče pro deštníky 25 cm, Rozestup nohy 54 cm. S takovými rozměry se snadno vejde i do menších prostor.

Bílý věšák na oděvy Enzo

Zdroj obrázku: www.interierio.cz

Bílý věšák na oděvy Enzo se tak stane nejen praktickým pomocníkem do vašeho domova, ale i estetickým prvkem, který dodá vašemu interiéru svěží vzhled. Pokud stále váháte, zda je pro vás tento věšák ten pravý, jednoduše klikněte na odkaz a přesvědčte se s kožedkou sami.

Užijte si odpočinek v pohodlném zahradním relaxačním křesle


zahradní křeslo

Relaxace v zahradě

Relaxace v zahradě je jedním z nejlepších způsobů, jak si odpočinout od každodenního shonu a stresu. Když se usadíte do pohodlného zahradního křesla, můžete si užít krásnou přírodu kolem sebe a zapomenout na všechny starosti.

Zahradní relaxační křeslo

Zahradní relaxační křeslo je ideální volbou pro ty, kteří chtějí strávit čas venku a zároveň si užít pohodlí. Tyto křesla jsou navržena tak, aby poskytovala maximální pohodlí a podporu těla. Mnoho z nich má také nastavitelné opěrky nohou a zádové opěrky, což umožňuje ještě větší pohodlí.

Kde si koupit zahradní relaxační křeslo?

Pokud hledáte kvalitní zahradní relaxační křeslo, doporučujeme navštívit stránky kvetinka-litvinov.cz, kde najdete širokou nabídku zahradních křesel různých velikostí, tvarů a materiálů. Na této stránce si můžete vybrat z mnoha možností a najít křeslo, které bude dokonale vyhovovat vašim potřebám.

Výhody zahradního relaxačního křesla

Zahradní relaxační křeslo má mnoho výhod. Kromě toho, že poskytuje pohodlné místo pro odpočinek a relaxaci, také pomáhá snížit stres a úzkost. Když se usadíte do pohodlného křesla a začnete se dívat na krásnou přírodu kolem sebe, vaše mysl se uklidní a vy se budete cítit klidnější a uvolněnější.

Zahradní relaxační křeslo pro zdraví

Zahradní relaxační křeslo také může přinést zdravotní výhody. Když se usadíte do pohodlného křesla, vaše tělo se uvolní a krevní oběh se zlepší. To může pomoci snížit riziko srdečních onemocnění a dalších zdravotních problémů.

Závěr

Zahradní relaxační křeslo je skvělým způsobem, jak si užít krásnou přírodu kolem sebe a zároveň si odpočinout a uvolnit se. Pokud hledáte kvalitní zahradní křeslo, navštivte stránky kvetinka-litvinov.cz, kde najdete širokou nabídku křesel různých velikostí, tvarů a materiálů. Užijte si odpočinek a relaxaci v pohodlném zahradním relaxačním křesle!

Speciální vana Kaldewei Saniform V2 Star – luxusní koupelnový prvek z vysoce kvalitní smaltované oceli


Kvalita a luxus v jednom prvku

Speciální vana Kaldewei Saniform V2 Star je špičkovým produktem, který kombinuje nejvyšší kvalitu a luxus v jediném prvku. Tato vana je vyrobena z vysoce kvalitní smaltované oceli, která je známá svou odolností a trvanlivostí. Kvalita zpracování v kombinaci s materiálovou kvalitou dělají z této vany produkt světové třídy.

Návrh pro ty nejnáročnější

Speciální vana Kaldewei Saniform V2 Star je navržena pro ty nejnáročnější zákazníky. Je to designový prvek, který skvěle zapadne do každé moderní koupelny. Kromě designu nabízí také skvělou funkčnost a pohodlí. Velká plocha vany umožňuje pohodlné relaxování až pro dvě osoby.

Zvláštní vana vysoké kvality

Speciální vana Kaldewei Saniform V2 Star je zvláštní vana vysoké kvality. Tuto vanu ocení především zákazníci, kteří hledají nejvyšší kvalitu a zároveň nekompromisní design. Balení této vany obsahuje pouze samotnou vanu, bez madla, nožiček a podhlavníku. Tyto věci si můžete dokoupit podle svého výběru a přání.

Snadná údržba

Speciální vana Kaldewei Saniform V2 Star se nejenom snadno montuje, ale také snadno údržbu. Smaltovaná ocel umožňuje jednoduché čištění a je odolná proti nejrůznějším poškozením, jako jsou například škrábance, skvrny a podobně. Pokud si tedy pořídíte tuto vanu, budete mít zaručeno, že bude váš koupelnový prvek v perfektním stavu po mnoho let.

Různé velikosti pro různé potřeby

Speciální vana Kaldewei Saniform V2 Star je k dispozici v různých velikostech pro různé potřeby zákazníků. Můžete si tak vybrat velikost, která nejlépe odpovídá velikosti vaší koupelny a vašim potřebám. Nejpopulárnější velikost 160 × 70 cm je ideální pro většinu koupelen a poskytuje dostatek prostoru pro pohodlné relaxování.

Nákup výrobku

Pokud hledáte kvalitní a luxusní vanu, je speciální vana Kaldewei Saniform V2 Star tou správnou volbou pro vás. Na našich stránkách najdete široký výběr produktů z kategorie koupelnový nábytek a doplňky. Navštivte nás a vyberte si ten prvek, který dokonale zapadne do vaší koupelny a bude Vám sloužit po mnoho let.

interiér koupelny
vana Saniform V2

Kvalitní spánek na dřevěné posteli masiv – proč si ji pořídit?

Kvalitní spánek je základem zdravého života. Proto je velmi důležité, abychom si vybírali správnou postel. Dřevěná postel masiv je jednou z nejlepších možností, jak si zajistit kvalitní spánek. V tomto článku vám přinášíme několik důvodů, proč byste si měli pořídit právě dřevěnou postel masiv.

Dřevěná postel masiv je zdravotně nezávadná

Dřevo je přírodní materiál, který se vyznačuje vysokou pevností a odolností. Dřevěná postel masiv je zdravotně nezávadná a neobsahuje žádné škodlivé látky, které by mohly negativně ovlivnit vaše zdraví. Na rozdíl od postelí z umělých materiálů, které mohou obsahovat chemické látky, které mohou být škodlivé pro vaše zdraví.

Dřevěná postel masiv je velmi pevná a odolná

Dřevěná postel masiv je velmi pevná a odolná. Díky vysoké pevnosti dřeva je dřevěná postel masiv schopna unést velkou zátěž. Navíc je dřevěná postel masiv velmi odolná proti poškození a opotřebení. To znamená, že pokud si pořídíte dřevěnou postel masiv, můžete se spolehnout na to, že vám vydrží mnoho let.

Dřevěná postel masiv je krásná a elegantní

Dřevěná postel masiv je krásná a elegantní. Dřevo je přírodní materiál, který se vyznačuje krásnou strukturou a barvou. Dřevěná postel masiv je proto velmi krásná a elegantní. Navíc si můžete vybrat z mnoha druhů dřeva, které se liší barvou a strukturou. To znamená, že si můžete vybrat dřevo, které se bude nejlépe hodit k vašemu interiéru.

Dřevěná postel masiv je ekologická

Dřevěná postel masiv je ekologická. Dřevo je přírodní materiál, který se vyznačuje ekologickou výrobou. Na rozdíl od umělých materiálů, které se vyrábějí z neobnovitelných zdrojů, se dřevo vyrábí z obnovitelných zdrojů. To znamená, že pokud si pořídíte dřevěnou postel masiv, přispíváte k ochraně životního prostředí.

Vyberte si kvalitní dřevěnou postel masiv a užijte si kvalitní spánek. Pokud hledáte kvalitní postel, která vám poskytne kvalitní spánek, je dřevěná postel masiv tou nejlepší volbou. Dřevěná postel masiv je zdravotně nezávadná, velmi pevná a odolná, krásná a elegantní a navíc ekologická. Proto neváhejte a pořiďte si dřevěnou postel masiv ještě dnes.

Na našem webu najdete širokou nabídku dřevěných postelí masiv

Kvalitní rohová sedací souprava LORELLE v pravém provedení Dora 21

Rohová rozkládací sedačka LORELLE je vyrobená z vysoce kvalitních materiálů, které nabízí nejen pohodlí při sezení, ale i při odpočinku a spaní. Rozměry sedací soupravy jsou 275×175 cm. Prostorové uspořádání tak umožňuje osazení středu místnosti a má tak potenciál stát se dominantou interiéru.

Jednoduché moderní linie a stylové prošívání

Rohová sedací souprava LORELLE s pravým provedením Dora 21 se vyznačuje svým jednoduchým a moderním designem s stylovým prošíváním. Tento design poskytuje vysoký stupeň elegance, komfortu a vkusu a dokáže se snadno sladit s celkovou koncepcí bytu či domu.

Rám z masivního dřeva a lamina pro stabilitu a pevnost

Prodloužená délka životnosti sedací soupravy byla zajištěna díky použití kvalitních materiálů. Rám sedací soupravy v LORELLE je tvořený z masivního dřeva a lamina, které zajišťují vysoký stupeň stability a pevnosti.

Jako bonus k sedací soupravě LORELLE můžete získat dle vlastního výběru doplňkové polštáře, které jsou rovněž vyrobeny z kvalitních materiálů.

Tuto kvalitní rohovou sedací soupravu LORELLE s pravým provedením Dora 21 si můžete zakoupit na stránkách společnosti BREGA na odkaze https://www.brega.cz/produkt/rohova-sedaci-souprava-lorelle-prave-provedeni-provedeni-dora-21, kde se také můžete podívat na mnoho dalších kvalitních produktů pro váš interiér.

Rohová sedací souprava LORELLE pravé provedení Dora 21
Rohová sedací souprava LORELLE pravé provedení Dora 21

Vyberte si tedy svou vysněnou sedací soupravu LORELLE a užívejte si pohodlné a stylové sezení.

Koupelnový nábytek z masivu – trvanlivost a eleganci do vaší koupelny

Koupelna je místnost, kterou využíváme každý den. Proto je důležité, aby byla nejen praktická, ale také krásná a příjemná na pohled. Koupelnový nábytek z masivu může být tou správnou volbou, která vaší koupelně dodá trvanlivost a eleganci.

Trvanlivost

Koupelnový nábytek z masivu je velmi trvanlivý a odolný proti vlhkosti a vodě. Díky tomu si můžete být jisti, že vám bude sloužit mnoho let bez nutnosti výměny. Navíc se s postupem času stává ještě krásnějším a získává na charakteru.

V naší nabídce najdete koupelnový nábytek z masivu v různých druzích dřeva, jako je dub, buk, borovice nebo třešeň. Každé dřevo má své specifické vlastnosti a vzhled, takže si můžete vybrat ten, který nejlépe odpovídá vašim představám.

Elegance

Koupelnový nábytek z masivu je nejen trvanlivý, ale také velmi elegantní. Díky svému přírodnímu vzhledu a textuře dodá vaší koupelně příjemnou atmosféru a pocit luxusu. Navíc je možné nábytek vyrobit na míru, takže se dokonale přizpůsobí vašim potřebám a prostoru.

V našem penzionu Expanze najdete širokou nabídku koupelnového nábytku z masivu. Nabízíme jak klasické, tak moderní designy, které se hodí do každého interiéru. Navíc vám rádi poradíme s výběrem a pomůžeme vám najít ten nejlepší koupelnový nábytek pro vaši koupelnu.

Zkuste koupelnový nábytek z masivu a uvidíte, jak se vaše koupelna stane ještě krásnější a příjemnější na pobyt. Navštivte naši stránku penzionexpanze.cz a vyberte si ten nejlepší koupelnový nábytek pro vaši koupelnu!

Tmavě zelená sametová šestimístná rohová pohovka do „U“ s zlatou podnoží v délce 383 cm od MICADONI MAMAIA


Tmavě zelená sametová šestimístná rohová pohovka do „U“

Zlaté podnoží a elegantní vzhled od MICADONI MAMAIA

Elegantní šestimístná rohová pohovka MICADONI MAMAIA zaujme na první pohled svým nadýchaným vzhledem. Velmi příjemné sametové čalounění v tmavě zelené barvě a kovová podnož vytváří kontrast, který interiéru dodá elegantní vzhled a nádech luxusu.

Tmavě zelená sametová šestimístná rohová pohovka do 'U' s zlatou podnoží od MICADONI MAMAIA

Díky zajímavému prošívání vzniká jemný design, který do vašeho domova vnese lehkost a styl. Opěrné polštářky zvednou úroveň vašeho odpočinku o stupeň výš. Díky praktickému tvaru do písmene U získáte rovnoměrně rozdělená místa k odpočinku. Nechte se obklopit komfortem ve společnosti produktů Mamaia.

Tato krásná pohovka má rozměry 383 cm a patří tak mezi největší modely na trhu. Je ideální pro větší obývací pokoje a pro ty, kteří si chtějí užít pohodlné posezení v širokém kruhu přátel. Díky svým rozměrům nabízí dostatek prostoru pro celou rodinu.

Tmavě zelená sametová šestimístná rohová pohovka do 'U' s zlatou podnoží od MICADONI MAMAIA

Tento produkt se vyrábí na zakázku a vrácení zboží podléhá individuálním obchodním podmínkám dle odstavce 3.6. Proto můžete mít jistotu, že si pořídíte originál, který nevlastní každý druhý a bude dokonale zapadat do vašeho domova.

Pozor! Vyberte si barvu, která vám nejlépe vyhovuje a bude vás opravdu bavit! Pokud máte zájem o jinou variantu čalounění, neváhejte nás kontaktovat. Naše zákaznické centrum vám rádo poskytne detailní informace a doporučení.

Pro více informací o této krásné pohovce klikněte zde.

Nová trendy skříň s posuvnými dveřmi ARIS III v bílé barvě od firmy Idea

Šatní skříň se 3 zrcadly, díky kterým budete moci pohodlně vybírat, co si vezmete ráno na sebe.

Jednoduchý bílý design doplněný zrcadly na první pohled zaujme, ale zároveň snadno zapadne do každého interiéru.

Nová trendy skříň s posuvnými dveřmi ARIS III v bílé barvě od firmy Idea

Několik faktů o šatní skříni:

  • 3 posuvné dveře,
  • 3 úzká zrcadla o tloušťce 3 mm,
  • plastové úchytky,
  • v levé části 4 police (šířka police 61 cm),
  • ve střední a pravé části 2 šatní tyče (každá v délce 68 cm),
  • širokou polici na klobouky (šířka police 138 cm).

Nová trendy skříň s posuvnými dveřmi ARIS III v bílé barvě od firmy Idea

Dodávané v demontu.

Přemýšlíte, kam byste si šatní skříň umístili? Pokud máte prostor v ložnici, pokojíčku nebo třeba na chodbě, rozhodně není tato skříň špatnou volbou. Nabízí se otázka, jak ji nejlépe využít. Pokud máte oblečení habaděj, doplňte šatní skříň o prádelník, nebo stojan na šaty. Díky tomu si udržíte přehled a denní výběr oblečení bude značně zjednodušený.

Komentáře uživatelů

Klikněte sem pro více informací o této šatní skříni.

Oživte svůj interiér s originálními doplňky na zeď

Přemýšlíte, jak oživit svůj interiér a udělat z něj unikátní prostor? Jedním z nejlepších způsobů, jak toho dosáhnout, je použití originálních doplňků na zeď. Ty mohou být jakýmkoliv uměleckým dílem, které se vám líbí, ať už jsou to malby, fotografie, plakáty nebo jiné dekorace.

Malby

Malby jsou skvělým způsobem, jak přidat do vašeho interiéru barvy a život. Můžete si vybrat z mnoha různých stylů a motivů, od abstraktních obrazů až po realistické krajiny. Pokud nemáte rádi klasické malby na plátno, můžete si pořídit i malby na dřevo nebo na kov. Ty jsou mnohem netradičnější a originálnější.

Fotografie

Fotografie jsou dalším skvělým způsobem, jak oživit svůj interiér. Můžete si vybrat z mnoha různých stylů a motivů, od krajinek až po portréty. Pokud máte rádi moderní styl, můžete si pořídit fotografie na sklo nebo na kov. Ty jsou mnohem netradičnější a originálnější.

Plakáty

Plakáty jsou skvělou volbou pro ty, kteří chtějí svůj interiér oživit za rozumnou cenu. Můžete si vybrat z mnoha různých stylů a motivů, od filmových plakátů až po abstraktní umění. Pokud chcete být ještě originálnější, můžete si pořídit plakáty na textil nebo na papír s různými texturami.

Centrum-krabice.cz nabízí široký výběr originálních doplňků na zeď. Můžete si vybrat z mnoha různých stylů a motivů, ať už hledáte malby, fotografie nebo plakáty. Navíc, pokud si nevíte rady s výběrem, můžete se obrátit na jejich odborníky, kteří vám rádi poradí.

Zkrátka, pokud chcete oživit svůj interiér a udělat z něj unikátní prostor, neváhejte použít originální doplňky na zeď. Malby, fotografie a plakáty jsou skvělým způsobem, jak přidat do vašeho interiéru barvy, život a osobitost.